Poze si informatii cu viitorul A1 Sportback in 5 usi

Poze si informatii cu viitorul A1 Sportback in 5 usi

Oficialii constructorului german Audi au publicat o serie de poze si au ofeit informatii cu privire la viitorul A1 Sportback, varianta cu 5 usi.

In ceea ce priveste dimensiunile si designul, acestea au ramas neschimbate fata de versiunea cu 3 usi, insa constructorul afirma ca A1 Sportback va oferi putin mai mult spatiu pentru pasagerii din spate. Tinand cont ca Audi A1 a fost un succes impresionant la vremea lansarii, oficialii Audi se asteapta ca si versiunea Sportback cu 5 usi sa se bucure de acelasi tratament.

Nici la capitolul motorizari A1 Sportback nu vine cu noutati. Pentru inceput clientii vor putea alege intre o unitate diesel si trei pe benzina. Entry-level-ul pe benzina este un 1.2 TFSI de 86 de cai, urmat de un 1.4 TFSI de 122 de cai. Varful de gama oferit de Audi este un 1.6 capabil sa produca 185 de cai si care vine in echiparea standard cu o transmisie automata cu 7 rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care iubesc motoarele diesel, oficialii germani au pregatit un motor de 1.6 litri disponibil in doua versiuni de putere, una de 90, respectiv 105 cai. La inceputul verii, A1 Sportback va primi un diesel nou de 2.0 litri si 143 de cai.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?