Poze si informatii oficiale cu BMW Seria 7 facelift (Video)

Poze si informatii oficiale cu BMW Seria 7 facelift (Video)

Oficialii BMW au prezentat o serie de fotografii si informatii despre noul Seria 7 facelift. Nava amiral a bavarezilor a primit un interior nou si o serie de motoare imbunatatite.

La exterior, sedanul nemtilor a primit blocuri optice fata revizuite, o grila cu 9 nervuri si un spoiler modificat. De asemenea, germanii au inlocuit carcasele oglinzilor, au redesenat spoilerul spate si au adaugat o serie de elemente cromate.

La interior, BMW Seria 7 facelift vine cu scaune noi, iar pasagerii din spate se vor bucura de un sistem de entertainment de provenienta Bang & Olufsen ce poate produce 1.200 de watti prin intermediul a 16 difuzoare. In plus, sistemul oferit de germani vine cu un ecran de 9.2 inch, in timp ce soferul dispune de un display de 10.2 inch ce ofera grafica 3D.

Asa cum afirmam si mai sus, BMW Seria 7 facelift a primit un motor nou. Acesta este un TwinPower Turbo cu sase clilindri in linie ce se va regasi pe versiunea 750d xDrive. Catalogat drept cel mai puternic motor diesel cu sase cilindri, agregatul de 3.0 litri al germanilor dispune de trei turbine si ofera 381 CP si 740 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h al lui 750d xDrive are loc in 4.9 secunde, iar consumul de carburant este de 6.4 litri la 100 kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, germanii ofera si versiunea ActivHybrid ce produce 472 de cai putere. In cazul acestei variante, inginerii BMW au renuntat la motorul V8 in favoarea unuia cu sase cilindri in linie.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?