Poze-spion cu Chevrolet Cruze facelift

Poze-spion cu Chevrolet Cruze facelift

Constructorul american Chevrolet lansa in 2009 prima generatie a lui Cruze, un model care a inregistrat un succes de piata impresionant pe toate pietele globului.

Dar americanii nu vor sa se opreasca aici si pregatesc deja facelift-ul sedanului. Pentru a confirma lucrurile astea, fotografii spion au surprins deja sedanul american cu un minim de camuflaj. In partea din fata, vedem un spoiler nou alaturi de proiectoarele pentru ceata, lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED si o grila noua. Blocurile optice fata au fost restilizata, constructorul american optand pentru un aspect putin mai ascutit.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Schimbarile de look vin la pachet cu un motor diesel nou. Vorbim despre un agregat VCDI de 2.2 litri capre produce cu 21 de cai mai mult decat actualul propulsor de 2.0 litri. Cruze facelift este asteptat sa debuteze la Geneva, iar americanii vor ca pana la finele anului sa introduca si o versiune break a acestuia.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?