Premiera: noul Swift Sport a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Premiera: noul Swift Sport a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

După ce noul Swift a avut premiera mondială la Geneva, Suzuki a prezentat oficial noul Swift Sport la ediția a 67-a a Salonului Auto de la Frankfurt. Cea de-a treia generație a acestui model emblematic a beneficiat de o schimbare completă de design și a fost concepută să ofere senzații speciale șoferilor pasionați de mașini sport.

Greutatea a fost redusă cu 80 kg la doar 970 kg, iar sub capotă se află un motor de 1.4 litri care produce 140 de cai putere și 230 Nm.

Imaginea atletică a modelului Swift Sport este întărită de grila față exclusivă, de bara de protecție și spoiler-ul față care îmbunătățesc substanțial aerodinamica mașinii. Partea din spate este scoasă în evidență de linia pragurilor și spoilerul spate care echilibrează aerodinamica mașinii, conferindu-i în același timp o imagine sportivă, imagine completată de jantele din aliaj pe 17 inch și de evacuarea dublă.

Interiorul mașinii stimulează toate simțurile șoferului. Calitatea materialelor, contrastul între culori și panoul de bord produc un impact vizual spectaculos, în timp ce scaunele cu un profil sport oferă un suport excelent șoferului, care poate controla astfel toată distracția în timp ce se află la volan.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Swift Sport nu vine doar cu performanțe îmbunătățite, ci și cu o serie de echipări de siguranță activă și pasivă precum sistemele Advanced Forward Detection, Dual Sensor Brake Suppor sau Lane Departure Warning.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?