Premierele Chevrolet de la SEMA 2013

Premierele Chevrolet de la SEMA 2013

Chevrolet va expune in cadrul SEMA Show 2013 trei concepte speciale ce au la baza modelul Corvette. Primul dintre acestea se numeste Gran Turismo si vine ca un tribut in cinstea celor 15 ani impliniti de la aparitia primului model cu acest nume.

La nivel exterior, conceptul pregatit pentru SEMA vine cu un pachet de caroserie din fibra de carbon ce include un splitter nou, o capota ventilata, praguri laterale modificate, geamuri cu tenta de culoare galbena, o grila revizuita si "picturi" speciale.

La interior, gasim un set de scaune Competition Sport, centuri de siguranta tip racing si un volan tesit in partea de jos.

Cel de-al doilea concept care va debuta la SEMA se numeste Atlantic Convertible si pune in valoare eleganta si rafinamentul lui Corvette. Acesta vine echipat cu un splitter frontal nou, cu praguri laterale modificate si cu un difuzor de aer ceva mai sport. Interiorul a fost imbracat in matase, iar jantele au un design unic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ultimul, dar nu cel din urma este Corvette Stingray Coupe Pacific Concept. Acesta are la baza versiunea Z51 si beneficiaza de un splitter ceva mai agresiv, de o capota din fibra de carbon si de jante de 19/20 de inch. La interior, regasim aceleasi scaune Competition Sport, accesorii din fibra de carbon si un volan tesit in partea de jos.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?