Pret Audi R8 GT

Pret Audi R8 GT

Pretul noului Audi R8 GT pentru piata auto din Germania a fost anuntat impreuna cu un nou set de poze si detalii cu cea mai puternica versiune R8.

Productia noului Audi R8 GT a fost limitata la 333 unitati, fiecare echipata cu nu motor optimizat V10 de 5.2 litri cu injectie directa de carburant care acum dezvolta 550 cai putere. De asemenea, Audi R8 GT este mai usor cu aproximativ 100 kg, ceea ce inseamna ca greutatea sa totala este de 1,525 kg. Rezultatul acestor modificari a dus la imbunatatirea performantelor, Audi R8 GT avand nevoie de doar 3.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, iar viteza sa maxima este acum de 320 km/h.

Intr-un ciclu combinat, Audi R8 GT are un consum de carburant de 13.9 litri la 100 km, iar dintre numeroasele modificari primite amintim de motorul V10 optimizat, noua suspensie sport, un sistem de franare mai performant, noi jante de 19 inch din aliaj si diverse componente din fibra de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Audi R8 GT porneste de la 193,000 Euro.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?