Pret Cadillac CTS Coupe 2011

Pret Cadillac CTS Coupe 2011

Fabricantul auto Nord American a anuntat pretul pentru noul model Cadillac CTS Coupe 2011 pentru piata auto din SUA pentru care vanzarile vor incepe in luna August.

Cadillac CTS Coupe 2011 vine echipat standard cu un motor V6 de 3.6 litri cu injectie directa ce dezvolta 304 cai putere conectat la o cutie de viteze automata in 6 trepte, optional, fiind disponibila si o cutie de viteze manuala in 6 trepte.

Lista de dotari standard a noului Cadillac CTS Coupe 2011 include de asemenea si un set de jante de 18 inch din aliaj, o suspensie de performanta, senzori de parcare, sistem audio premium Bose, pornire prin telecomanda si scaune electrice.

Pe langa versiunea de baza, noul Cadillac CTS Coupe 2011 este disponibil si in alte trei nivele de echipare, si anume Performance Collection, Premium Collection si V-Series.

Pretul noului Cadillac CTS Coupe 2011 porneste de la 38,990 USD pentru versiunea RWD, iar versiunea de top Cadillac CTS Coupe V-Series vine cu pretul de pornire de 62,990 USD.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Cadillac CTS Coupe V-Series 2011, multumita motorului V8 supraalimentat de 6.2 litri, are la dispozitie 556 cai putere si un cuplu de 747 Nm.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?