Pret Infiniti G37 2010

Pret Infiniti G37 2010

Pretul pentru noul Infiniti G37 2010 pentru SUA a fost anuntat azi pentru ambele versiuni, sedan si coupe.

Ambele versiuni vin cu motorul de 3.7 litri VVEL V6 capabil sa puna pe sosea nu mai putin de 328 cai putere tinuti in frau de o cutie de viteze automata in 7 trepte ca dotare standard, dar ca dotari optionale, clientii pot alege cutia de viteze manuala in 6 trepte si sistemul Infiniti Intelligent All-Wheel Drive.

Noul Infiniti G37 vine cu o noua grila frontala, noi faruri si stopuri, o noua bara de protectie, noi tevi de esapament, un nou set de jante de 17 inch, iar clientii pot alege una din cele doua culori ale caroseriei.

La interior dotarile variaza in functie de versiunea aleasa, dar ca dotari standard, Infiniti G37 2010 vine cu scaune cu tapiterie din piele, un nou sistem audio, o noua consola centrala si diferite elemente lucioase "Maple Accents".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru versiunea sedan a noului Infiniti G37 2010 incepe de la 33,250 USD, iar pentru versiunea Coupe doritorii vor trebui sa plateasca 36,050 USD.

| de | Sursa: Nissan

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?