Pret Renault Twizy

Pret Renault Twizy

Cum editia din acest an a Salonului Auto de la Barcelona a debutat azi, fabricantul auto francez a profitat de ocazie si a anuntat pretul noii sale creatii electrice cu doua locuri, Renault Twizy.

Urmand sa intre pe piata auto la sfarsitul lui 2011, Renault Twizy, ce va fi asamblat la uzina Valladolid din Spania, va fi disponibil cu un motor electric ce dezvolta fie 5 cai putere, fie 17 cai putere. Versiunea mai putin puternica a primit denumirea de Twizy 45 si are pretul de 6,990 Euro, iar din punct de vedere al performantelor, aceasta poate atinge viteza de top de 45 km/h. Cu acest motor electric, Renault Twizy 45 poate fi condus in unele tari fara carnet de conducere, iar din punct de vedere al cheltuielilor lunare, Renault sustine ca reincarcarea bateriei ce alimenteaza motorul electric de 5 cai putere il va costa pe proprietar in jur de 45 Euro pe luna.

Cat despr versiunea cu motor electric de 17 cai putere, clientii vor putea alege una din cele doua variante disponibile, Urban si Technic, iar pretul acestora este de 7,690 Euro si respectiv 8.490 Euro. In cazul acestui motor, costul de reincarcare a beteriei se ridica la 49 Euro pe luna.

Lista de dotari cu care vine echipat noul Renault Twizy include o geanta rigida de 50 de litri folosita pe post de portbagaj, protectie suplimentara pentru vreme proasta, un kit audio cu interfata Bluetooth, conectivitate USB, o mufa mama jack si un conector Apple, plus senzori de parcare cu spatele.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei interesati de acesta masina electrica de oras ar trebui sa stie ca websiteul www.renault-ze.com este locul ideal unde pot afla mai multe detalii, dar si pentru a-si plasa comenzile.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?