Pret Seat Ibiza FR, Cupra si Bocanegra

Pret Seat Ibiza FR, Cupra si Bocanegra

Producatorul auto spaniol a facut publice detaliile privind preturile, pentru piata auto din Marea Britanie, a noilor modele Seat Ibiza FR, Cupra si Seat Bocanegra.

Noul Seat Ibiza FR vine echipat cu un propulsor TSI pe benzina cu dublu-compresor de 1.4 litri care dezvolta o putere de 150 cai si un cuplu de 220 Nm la 1.250 rpm, ceea ce se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 7.7 secunde si o viteza maxima de 209 km/h. Pretul pentru noul model Seat Ibiza FR este de 14,995 GBP.

Noile modele Seat Ibiza Cupra si Bocanegra accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7.2 secunde multumita motoarelor TSI de 1.4 litri ce dezvolta 180 cai putere, viteza maxima fiind de 225 km/h. Noile modele Seat Cupra si Bocanegra sunt comercializate la pretul de 15.995 GBP si respectiv 16.695 GBP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noile modele Seat Ibiza FR, Cupra si Bocanegra vin echipate cu jante din aliaj de 17 inch cu design sport, iar puterea motoarelor este transmisa la teren prin intermediul unor cutii de viteze DSG automata in 7 trepte.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?