Pret Volkswagen Polo 3-usi

Pret Volkswagen Polo 3-usi

Pretul pentru noul Volkswagen Polo 3-door a fost anuntat pentru Marea Britanie, totodata precizandu-se faptul ca livrarea primelor exemplare va incepe in Ianuarie.

Piata britanica este avantajata de o reducere a costului cu aproximativ 600 GBP fata de orice alt model in 5-usi. Astfel pretul initial incepe de la 9435 GBP pentru versiunea cu motor de 1.2 litri cu 60 cai putere.

Pe langa aceasta motorizare standard, clientii vor putea echipa noul Volkswagen Polo in 3 usi cu unul din motorizarile optionale, si anume motorul pe benzina de 1.4 litri cu 85 cai putere sau unul din cele doua motoare diesel de 1.6 litri cu 75 cai putere si respectiv 90 cai putere.

De asemenea, Volkswagen Polo in 3 usi va fi disponibil in 3 nivele de echipare denumite Trendline, Comfortline si Highline.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru versiunea de baza Volkswagen Polo in 3 usi cu nivelul de echipare Trendline porneste de la 12,150 Euro.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?