Pret Volkswagen Sharan 2011

Pret Volkswagen Sharan 2011

Pretul pentru noul Volkswagen Sharan 2011 pentru piata auto din Marea Britanie a fost anuntat, MPV-ul german urmand sa fie comercializat incepand cu luna noiembrie.

Volkswagen Sharan 2011 este disponibil in patru nivele de echipare (S, SE, SEL si Exclusive) si cu un motor pe benzina 1.4 litri TSI ce dezvolta 150 cai putere si care vine conectat la o transmisie manuala in 6 trepte pentru versiunea de baza S.

Avand un portbagaj de 1,339 litri in configuratie cu 5 locuri sau 2,430 litri in configuratie cu scaunele spate rabatate (sistem EasyFold), Volkswagen Sharan 2011 vine cu dotari standard precum ABS, HBA (Hydraulic Brake Assist), ESP, airbag tip cortina, airbaguri laterale, climatizare bi-zonala, sistem audio DAB cu 8 difuzoare si conectivitate iPod.

Lista de dotari optionale a noului Volkswagen Sharan 2011 include Adaptive Chassis Control (ACC) cu setari Comfort, Normal si Sport, plus sistemul de noua generatie Park Assist.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Volkswagen Sharan 2011 pentru Marea Britanie porneste de la 22,980 GBP si ajunge pana la 31,680 GBP pentru versiunea de top SEL echipata cu motor diesel de 2.0 litri TDI ce dezvlta 170 cai putere si care e conectat la o cutie de viteze DSG in 6 trepte.

| de | Sursa: VW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?