Pretul pentru 2010 Range Rover si DISCOVERY 4 in UK

Pretul pentru 2010 Range Rover si DISCOVERY 4 in UK

Fabricantul auto britanic a facut public azi pretul pentru noile modelele Range Rover Sport si Land Rover DISCOVERY 4 2010 pentru Marea Britanie.

De asemenea, Goodwood Festival a fost prezentata ca fiind locatia unde fabricantul auto isi va prezenta intreaga gama de modele din 2010.

Pretul pentru modelul din 2010 al Range Rover Sport porneste de la 44,895 GBP. Pentru aceasta suma, clientii vor primi varianta SE, echipata cu un motor TDV6 de 3.0 litri, jante din aliaj in 15 spite de 19 inch, grila frontala "Jupiter", faruri, stopuri cu leduri si sistem de pornire - oprire prin buton, plus scaune din piele, toate ca dotari standard. De asemenea, Range Rover Sport SE va dispune de un sistem dinamic de control (DSC), system de navigatie HDD si de o multime de conectori multimedia.

Pentru gama de varf din 2010, Range Rover HSE, pretul porneste de la 61,995 GBP. Pe langa motorul V8 pe benzina de 5 litri care produce 510 cai putere si un cuplu de 625 Nm, aceasta varianta se mandreste cu jantele din aliaj de 20 inch, tevi de esapament cromate, frane de performanta si tapiterie de piele de cea mai buna calitate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru modelul din 2010 Land Rover DISCOVERY 4, pretul porneste de la 31,995 GBP pentru versiunea GS care are un motor TDV6 diesel de 2.7 litri conectat la o cutie de viteze manuala in trepte.Ca si echipare standard, putem mentiona jantele din aliaj de 18 inch, iluminare prin leduri, suspensie independenta pe aer, plus sistemele Dynamic Stability Control, Trailer Stability si Roll Stability Control.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?