Prima fotografie cu Mercedes E63 AMG facelift

Prima fotografie cu Mercedes E63 AMG facelift

Acum cateva saptamani, Mercedes a inceput sa ne arate treptat noua familie a lui E-Class. Daca pentru prima data ne-am bucurat de look-ul lui E-Class facelift, astazi a venit randul sa ne delectam privirea cu design-ul lui E63 AMG.

Noua versiunea de performanta a sedanului din Stuttgart vine cu o parte frontala mult mai agresiva, dominata de blocurile optice de tip LED. La interior, E63 AMG facelift va beneficia de un instrumentar de bord nou, de aeratoare cu un design modificat si de o tapiterie imbunatatita.

In ceea ce priveste motorizarea noului model german, nu avem nicio informatie oficiala, insa zvonurile spun ca vom vedea un agregat V8 twin-turbo de 5.5 litri capabil sa dezvolte 550 de cai si 719 Nm. Mai mult decat atat, oficialii Mercedes au spus ca vor oferi si o versiune cu tractiune integrala.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Mercedes E63 AMG facelit va debuta in mod oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit ce isi va deschide portile la inceputul saptamanii viitoare.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?