Prima generatie a lui Dacia Logan va fi vanduta in Rusia sub logo-ul Datsun

Prima generatie a lui Dacia Logan va fi vanduta in Rusia sub logo-ul Datsun

In 1986, Nissan punea lacatul pe marca Datsun, insa anul trecut, niponii au decis sa renasca vechiul brand. In Rusia, Datsun va oferi modelul on-DO, un automobil fabricat de AvtoVaz, partenerii Renault-Nissan.

Daca pana acum multe lucruri suna cunoscut, trebuie sa stiti ca noul Datsun on-DO va avea la baza modelul Lada Granta, modelul inrudit cu prima generatie a lui Dacia Logan.

Vanzarile noului Datsun on-DO vor debuta in prima parte a verii lui 2014, iar comercializarea va avea loc prin intermedul unor dealer dedicati. Pentru moment, Datsun a anuntat o singura motorizare pentru viitorul on-DO.

Vorbim despre un motor de 1.6 litri benzina, aspirat natura capabil sa ofere 87 de cai putere. Pretul de baza al lui Datsun on-DO va fi de aproximativ 8.100 de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste numele noului model Datsun, acesta are o logica bine construita. Cuvantul "DO" provine din limba japoneze si inseamna "cale", iar cuvantul "on" a fost preluat din rusa si se traduce prin "el". Alegerea celor doua cuvinte a fost facuta pentru a sublinia masculinitatea, performanta si puterea masinii.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?