Prima imagine cu viitorul Audi R18 e-tron quattro - Gladiatorul de la Le Mans

Prima imagine cu viitorul Audi R18 e-tron quattro - Gladiatorul de la Le Mans

Audi a publicat prima fotografie cu versiunea 2014 a lui R18 e-tron quattro, model ce va concura in Cursa de 24 de ore de la Le Mans de anul viitor. Versiunea noua respecta toate regulile impuse pentru noul sezon si, conform oficialilor Audi, aceasta a fost dezvoltata pentru o oferi eficienta maxima.

Divizia sport Audi deja a inceput seriile de teste pe versiunea revizuita a lui R18 e-tron quattro in cadrul circuitului de la Sebring, Statele Unite. Mai multe detalii cu privire la viitorul gladiator ce se va duela in Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2014 vom fi facute publice la finalul anului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Am ajuns la un punct crucial in cadrul proiectului. Dupa fabricarea primului prototip, testele pe diferite circuite reprezinta urmatorul pas logic. In principal, testele se vor concentra pe obtinerea unei autonomii cat mai ridicate", a declarat Wolfgang Ullrich, directorul Audi Motorsport.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?