Prima sedinta foto de prezentare a noului model electric Mini Cooper SE s-a desfasurat pe Transfagarasan

Prima sedinta foto de prezentare a noului model electric Mini Cooper SE s-a desfasurat pe Transfagarasan

Mini Cooper SE, primul model electric de serie dezvoltat de producătorul britanic până în acest moment, a fost prezentat oficial în fața publicului la Salonul Auto de la Frankfurt.

Deși au trecut doar câteva zile de la debut, un exemplar Mini Cooper SE a fost implicat în primul proiect de prezentare. Până acum, nimic special, doar că evenimentul a avut loc pe Transfăgărășan. Echipa Mini a ales drumul care traversează județele Argeș și Sibiu și care urcă până la 2.042 de metri.

Mini Cooper SE este echipat cu un motor electric de 184 de cai putere și 270 Nm, iar bateria pregătită de constructorul britanic oferă o autonomie de până la 270 de kilometri.

Clienţii din România îşi pot rezerva deja modelul printr-un avans de 1.500 de euro. Precomanda se poate face printr-o solicitare on-line, pe pagina mărcii sau direct la dealerii autorizaţi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul MINI Cooper SE este disponibil cu un preţ de pornire de 33.082 de euro, cu TVA inclusă, fără a considera programul "Rabla Plus" al Guvernului României.

| de | Sursa: Foto - Bernhard Filser si Radu Chindriş

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?