Primaria Capitalei pune tinta pe Uber si Taxify. autoritatile anunta un proiect care ar putea interzice serviciile de mai sus

Sectiuni Relevante

Primaria Capitalei pune tinta pe Uber si Taxify. autoritatile anunta un proiect care ar putea interzice serviciile de mai sus

Primaria Capitalei a anuntat ca lucreaza la un proiect care prevede ca toate firmele de taximetrie sa aiba licenta pentru a opera in mod legal. In aceste conditii, serviciile Uber si Taxify ar putea fi interzise.

"Prin noul regulament vor fi interzise toate formele de practicare a taximetriei care nu se încadrează în prevederile Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, precum și în cele ale HCGMB 78/2008 și ale Codului Fiscal. Toți cei care practică activitatea de taxi în Capitala vor fi obligați să respecte acest regulament", se arata in comunicatul Primariei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cele doua servicii sunt populare in randul tinerilor. Spre exemplu, la inceputul anului, Uber avea peste 250.000 de utilizatori inregistrati. Serviciile Uber si Taxify ofera avantaje comparativ cu serviciile clasice de taximetrie.

| de | Sursa: Profit

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?