Primele detalii despre viitorul model Mini electric

Primele detalii despre viitorul model Mini electric

MINI a lansat două schiţe de design foarte detaliate, ca o avanpremieră iniţială a primului model complet electric al brandul britanic cu o istorie bogată. Acesta reprezintă următoarea etapă a electrificării mărcii MINI şi reflectă strategia NUMBER ONE > NEXT a BMW Group.

"MINI este un brand urban, iar MINI complet electric reprezintă următorul pas logic spre viitor", declară Oliver Heilmer, directorul MINI Design. "Aceste schiţe iniţiale conturează viziunea noastră asupra designului autentic şi creează o punte între istoria mărcii şi viitorul său electric."

Schiţele arată grila automobilului. Forma sa hexagonală este un element definitoriu pentru designul mărcii, dar interpretarea închisă este nouă. În cadrul grilei se remarcă absenţa elementelor de răcire, ceea ce poate duce la caracteristici aerodinamice mult mai bune. O bară de accent de culoare galbenă, cu un logo E în aceeaşi culoare, produce un efect contrastant puternic şi identifică acest model ca un MINI electric. Cea de-a doua schiţă arată designul atractiv al roţi care va fi preluat de la MINI Electric Concept - prezentat pentru prima dată anul trecut - către modelul de producţie. Roţile preiau motivul barei de accent de pe grila radiatorului şi adaugă propria lor notă asimetrică.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW Group a anunţat deja dezvoltarea unui automobil de serie MINI cu propulsie exclusiv electrică. Primul dintre aceste MINI cu tren de rulare acţionat de baterii, produse pe scară largă, va fi disponibil cu începere din 2019 - exact la 60 de ani de la lansarea modelului Mini clasic.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?