Primele detalii si poze cu noul Insignia Country Tourer

Primele detalii si poze cu noul Insignia Country Tourer

Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer, noile modele vârf de gamă ale Opel de abia au avut premiera mondială la Geneva și deja duoul este pe cale să devină un trio. La fel ca generația anterioară, modelul Insignia va fi disponibil și în varianta Country Tourer. Acesta poate fi comandat începând din iunie, va avea premiera la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA, 14-24 septembrie) și va ajunge la distribuitori la scurt timp după aceea.

Noul Opel Insignia Country Tourer este spațios și semnificativ mai ușor decât versiunea anterioară, datorită unei arhitecturi complet noi. De asemenea, este disponibil cu o gamă largă de tehnologii inovatoare.

Performanța modelului Opel Insignia Country Tourer este asigurată de un portofoliu larg de sisteme de propulsie, inclusiv un motor diesel complet nou. În plus, noul venit va fi disponibil și cu noua transmisie automată cu opt trepte de viteză și o tracțiune integrală de ultimă generație. Garda la sol mai mare cu douăzeci de milimetri, alături de tracțiunea integrală inovatoare cu vectorizarea cuplului și noua suspensie spate cu cinci brațe îi mulțumesc și pe cei care doresc să părăsească drumurile asfaltate și îi asigură modelului Insignia Country Tourer cel mai sofisticat sistem din clasa sa.

Șasiul FlexRide îmbunătățit oferă baza pentru un comportament optim al șoferului, în funcție de situație. Acesta adaptează amortizoarele, direcția, răspunsul acceleraţiei și punctele de schimbare a treptelor de viteză (pentru transmisia automată) în mod independent sau în funcție de modurile „Standard”, „Sport” sau „Tour” care pot fi selectate de șofer. Noul software central „Drive Mode Control” este inima șasiului adaptiv. Acesta analizează continuu informațiile furnizate de senzori și setări și recunoaște stilul individual de conducere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. „Country Tourer este alegerea perfectă pentru toți cei care doresc să combine o conectivitate ultramodernă și sistemele de asistență pentru șofer, alături de spațiul generos al noului Insignia, cu stilul individual și calitățile offroad. Modelul, cu aspectul său îndrăzneț, este autovehiculul ideal pentru toți sportivii din rândul fanilor modelului Insignia care doresc în același timp un aspect mai robust”, a declarat Peter Christian Küspert, vicepreședintele departamentului de vânzări și servicii post-vânzare în cadrul Opel.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?