Primele imagin oficiale cu viitorul Seat Leon ST

Primele imagin oficiale cu viitorul Seat Leon ST

In cursul zilei de ieri, am publicat un set de fotografii scapate pe internet cu viitorul Seat Leon ST. Astzi, producatorul iberic s-a revansat si a prezent primele imagini oficiale cu viitorul lor break.

Asa cum spunea si in cadrul atricolului trecut, la nivel estetic, Seat Leon ST vine ca o versiune alungita a hatchback-ului din care provine. Tot la acest capitol putem aminti si influentele primite de pe fratele de platforma Volkswagen Golf Variant. Spre deosebire de ruda germana, Leon ST pare a fi o versiune ceva mai eleganta a unui break familist.

In ceea ce priveste motorizarile, Seat Leon ST va prelua toate unitatile de pe celelate doua versiuni de caroserie. Astfel, clientii vor putea alege unitati pe benzina incepand de la 1.2 litri TSI si 86 de cai, pana la cea de 1.8 litri si 180 CP. Pentru fanii motoarelor diesel, Seat va oferi unitatea de 1.6 litri TDI de 90, respectiv 105 CP sau pe cea de 2.0 litri TDI de 150, respectiv 184 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noua generatie a lui Seat Leon ST va fi expus in premiera in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna aceasta.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?