Primele imagini cu BMW M6 Gran Coupe

Primele imagini cu BMW M6 Gran Coupe

BMW si a sa Divizie M au lucrat putin cam neatent la ultima lor creatie, M6 Gran Coupe.

Spunem aceste lucruri deoarece, o serie de fotografii cu viitorul model de performanta au fost scapate pe internet. Versiunea de performanta a coupe-ului cu patru usi a fost anticipata de mai multe teasere si filme spion, insa acum il putem vedea in "carne si oase".

Asa cum era de astepta, la nivel estetic M6 Gran Coupe vine cu un spoiler fata masiv, cu prize de aer mai mari si cu o capota mult mai agresiva. In partea din spate, cele patru tevi de esapament isi croiesc drum printr-un deflector de aer restilizat. Din toata aceasta ecuatie nu puteau lipsi jantele specifice Diviziei M.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui M6 Gran Coupe vom regasi acelasi V8 bi-turbo cu care BMW ne-a obisnuit pana acum. Detaliile despre resursele sale nu au fost inca dezvaluite, insa putem anticipa ca acesta va produce tot 560 de cai putere, transmisi puntii spate prin intermediul unei cutii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

| de | Sursa: Autoforum.cz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?