Primele imagini cu Mercedes-Benz E-Class facelift

Primele imagini cu Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift a fost fotografiat de cateva ori in timpul testelor, iar oficialii germani au publicat si un trailer video ce dezvaluia blocurile optice fata ale acestuia.

De aceasta data, oficialii din Stuttgart au decis ca este momentul sa ne arate noua fata a lui E-Class. Modelul vine cu un look intinerit si va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Acesta a primit o multime de modificari estetice, nemtii punand accent pe un design mult mai agresiv si sportiv.

Gena dominanta a lui E-Class facelift o constituie blocurile optice frontale, cu lumini de tip LED. Spoilerul fata a suferit si el o serie de tranformari, iar prizele de aer laterale ajuta si mai mult sistemul de racire. In partea din spate, vedem stopuri restilizate si un spoiler modificat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul motorizari, Mercedes-Benz E-Class facelift nu va soca. Acesta va beneficia de clasicele unitati pe benzina si diesel cu care fanii deja s-au obisnuit. Pentru europeni, Mercedes vine si cu versiunea E63 AMG, ce va frapa doar la capitolul design.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?