Primele imagini cu Peugeot RCZ facelift

Primele imagini cu Peugeot RCZ facelift

Asa cum afirmam acum cateva zile, Peugeot va profita la maxim de terenul propriu de la Paris si pe langa noile 208 GTi, 208 XY, Onyx Concept si 2008 Concept, producatorul francez va afisa si versiunea revizuita a lui RCZ.

Au trecut putin peste doi ani de la debutul pe piata din Europa, iar Peugeot a decis ca este timpul pentru o maturizare a coupe-ului sau. Astfel, RCZ vine cu o serie de modificari estetice.

Vorbim despre o grila frontala noua, mult mai lata, un spoiler fata nou ce integreaza luminile de mers pe timp de zi si blocuri optice revizuite. De asemenea, constructorul francez a renuntat la sigla pe fond negru si a optat pentru un set de jante noi, restilizate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Este posibil ca noul RCZ facelift sa beneficieze de o serie de modificari si la interior, insa oficialii francezi nu ne-au oferit nicio informatie. In plus, coupe-ul francez ar putea veni cu un agregat usor modificat pentru a dezvolta mai multa putere.

| de | Sursa: Peugeot

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?