Primele imagini cu prototipurile BMW iX3, BMW i4 si BMW iNext

Primele imagini cu prototipurile BMW iX3, BMW i4 si BMW iNext

Prototipurile următoarelor modele electrice de la BMW i sunt supuse în comun la teste complete la centrul de teste de iarnă de la Arjeplog, acestea urmând să fie lansate în 2020 și 2021.

Împreună cu BMW iX3, care va fi disponibil spre vânzare încă de anul viitor, BMW i4 şi BMW iNEXT sunt prototipurile care au luat parte la testele din Suedia.

În cadrul testelor complete, componentele trenului de rulare şi ale suspensiei sunt verificate în condiţii extreme de vreme şi drum. Zona de testare, situată în Suedia la limita Cercului Arctic, oferă condiţiile ideale pentru acest scop. Pe suprafeţele lacurilor îngheţate, pe zăpadă şi în frig arctic, motoarele electrice, bateriile de înaltă tensiune şi electronica de putere a tehnologiei BMW eDrive, precum şi sistemele de control al suspensiei îşi demonstrează nivelul ridicat de performanţă şi fiabilitate.

Începând de anul viitor, BMW iX3 va dispune în premieră de a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive. Un motor electric foarte puternic şi o unitate de stocare de înaltă tensiune, ce va dispune de tehnologie a celulelor bateriilor de ultimă oră, vor facilita plăcere a condusului pur electric într-o nouă dimensiune. Cu o autonomie de peste 400 de kilometri şi posibilitatea de utilizare a staţiilor de încărcare ultra-fast DC (curent continuu) cu putere de 150 kW pentru alimentarea bateriei, primul SAV electric este potrivit pentru utilizare zi de zi şi călătorii pe distanţe lungi. BMW iX3 va fi primul model produs pentru întreaga piaţă globală de către joint-venture-ul BMW Brilliance Automotive la locaţia de producţie de la Shenyang (China).

BMW i4 oferă plăcerea condusului cu emisii locale zero combinată cu sportivitate remarcabilă. Coupé-ul cu patru uşi, poziţionat în segmentul premium al clasei medii, combină un design dinamic cu performanţe ce inspiră şi un nivel ridicat de confort al călătoriei. A cincea generaţiei a tehnologiei BMW eDrive ce va fi disponibilă la BMW i4 permite o autonomie de peste 600 de kilometri. Mai mult, dezvoltarea spontană a puterii motorului electric poate fi utilizată, mai presus de orice, pentru obţinerea unei experienţe a condusului dinamic. BMW i4 sprintează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4,0 secunde şi atinge o viteză maximă de peste 200 km/h. BMW i4 va fi produs la uzina BMW din München, începând cu 2021.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW iNEXT întruchipează viitorul plăcerii condusului în toate aspectele sale. Bazat pe viitorul sistem de construcţie modulară al BMW Group, combină cele mai noi inovaţii din domeniile designului, condusului autonom, conectivităţii, electrificării şi serviciilor definite de strategie NUMBER ONE > NEXT.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?