Primele imagini cu Suzuki Swift facelift

Primele imagini cu Suzuki Swift facelift

Suzuki Swift va primi in curand o versiune restilizata. Primele imagini cu viitorul Swift facelift au fost publicate mai devreme de catre reprezentantii diviziei belgiene a producatorului asiatic, incalcand astfel propriul embargo privind data debutului.

La nivel estetic zarim un set de LED-uri pentru blocurile optice fata, o grila frontala modificata, oglinzi laterale schimbate, proiectoare noi si o bara fata restilizata.

Sub capota, Suzuki Swift facelift va sosi in compania unui motor pe benzina de 1.2 litri si a unui agregat diesel. Primul dintre acesta va fi disponibil atat cu transmisie manuala, cat si cu o cutie automata. Unitatea pe benzina dezvolta 94 de cai putere si promite un consum de 5 litri la suta (versiunea cu transmisie manuala), respectiv 5.6 litri la suta (versiunea cu transmisie automata).

Unitatea diesel are o capacitate cilindrica de 1.3 litri si dispune de 75 de cai putere. Consumul mediu mixt anuntat de producator este de 3.9 litri la suta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In versiunea standard, Swift facelift ofera sapte airbag-uri, ESP plus o garantie de cinci ani. Noul Suzuki Swift facelift ar putea fi lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamana acestui an.

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?