Primele imagini neoficiale cu versiunea de serie a lui Subaru Forester

Primele imagini neoficiale cu versiunea de serie a lui Subaru Forester

La finele lunii septembrie, pe internet au circulat o serie de imagini cu viitoarea generatie a lui Subaru Forester.

Fotografiile au fost surprinse intr-o brosura publicitara si alaturi de acestea apareau si o serie de informatii tehnice. Noua generatie a SUV-ului japonez va debuta anul viitor pe piata locala si va imprati platforma cu Impreza.

De aceasta data, versiunea de serie a lui Subaru Forester a fost surprins intr-o parcare din Japonia. La exterior, observam un SUV mult mai modern ce preia noua filozofie de design a japonezilor.Viitoarea generatie a lui Forester impresioneaza prin grila masiva, prin panoruile laterale mult mai proeminente si printr-o garda la sol mai mare. Pentru cei care au uitat deja, vom readuce in discutie informatiile oferite de brosura unde a fost surprins pentru prima data noua versiune a lui Forester.

Conform datelor prezentate in brosura, noul Forester este mai lung cu 15 milimetri si mai lat cu 20 de milimetri comparativ cu actuala generatie. O crestere se observa si in cazul ampatamentului care masoara acum 2.640 de milimetri. La capitolul portbagaj, SUV-ul compact vine cu 505 litri, cu 55 de litri mai mult fata de actuala versiune.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul motorizari, niponii anunta doua motoare boxer. Este vorba despre un agregat de 2.0 litri aspirat natural de 146 CP si o unitate cu aceeasi cilindree twin-turbo ce produce 276 CP. Daca primul dintre acestea poate veni atat cu transmisie manuala cat si cu clasica CVT, cel de-al doilea propulsor este oferit doar in compania cutiei automate amintite mai sus.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?