Primele imagini oficiale cu viitoarea generatie a lui Audi RS6 Avant

Primele imagini oficiale cu viitoarea generatie a lui Audi RS6 Avant

Audi a publicat o serie de imagini oficiale cu viitoarea generatie a lui RS6 Avant.

Confrom rusilor de la publicatia Autowp, viitorul sedan familist din Ingolstadt va renunta la vehicul motor de V10 de 5.0 litri bi-turbo si va adopta noul agregat V8 TFSI de 4.0 litri. Conform rusilor, noul RS6 Avant va produce 552 de cai putere, cu 19 CP mai putin comparativ cu vechea versiune si va dezvolta 700 Nm.

Puterea motorului este transmisa celor patru roti prin intermediul celebrei tractiuni integrale quattro si cu ajutorul unei cutii automate cu opt rapoarte. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 3.9 secunde, iar viteza maxima ajunge la 304 km/h. Pentru ca vorbim despre un familist, trebuie sa amintim si faptul ca noul RS6 Avant vine cu o capacitate de incarcare de 1.680 de litri.

La nivel exterior, modelul din Ingolstadt poarta cu mandrie insemnele versiunilor RS. Avem o grila noua, panouri laterale mai late, spoilere fata si spate restilizate si praguri laterale modificate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment nu stim daca noua generatie a lui RS6 Avant va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit, insa, cu siguranta il vom vedea la standul Audi de la Geneva din martie 2013.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?