Faceti cunostinta cu noul BMW Seria 3 Gran Turismo

Faceti cunostinta cu noul BMW Seria 3 Gran Turismo

Se pare ca BMW a "pierdut" pe internet o serie de poze cu viitorul Seria 3 GT. Modelul va fi prezentat in mod oficial in cadrul unei ceremonii ce va fi organizata maine.

Din fotografiile prezentate vedem cum Seria 3 GT adopta acel design "cocosat" al lui Seria 5 GT si vine sa satisfaca acei clienti care isi doresc o versiune mai practica a lui Seria 3.

Noul model bavarez este mai mare cu aproximativ 200 de milimetri decat Seria 3 Touring si dispune de un ampatament mai lung cu 110 milimetri. De asemenea, inaltimea modelului german a crescut cu 80 mm, in timp ce latimea s-a majorat si ea cu doar 20 de milimetri. Multumita noilor dimensiuni, Seria 3 GT vine cu un portbagaj de 520 de litri, un volum mai mare cu 20 de litri comparativ cu versiunea break.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, pasagerii din spate beneficiaza de inca 70 de milimetri pentru zona genunchilor, in timp ce pozitia la volan a fost inaltata cu 60 de milimetri pentru o vizibilitate sporita. La capitolul motorizari cu siguranta vom vedea aceleasi unitati ca si pe Seria 3, insa asteptam cu nerabdare informatiile oficiale.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?