Primele imagini oficiale cu viitorul Seat Leon

Primele imagini oficiale cu viitorul Seat Leon

Daca pana acum erati obisnuiti ca vestile amuzante sa vina din Rusia, de aceasta data, un site rusesc prezinta primele imagini oficiale cu cea de-a treia generatie a lui Seat Leon.

Tinand cont ca producatorul spaniol este membru al grupului german Volkswagen, noul Leon va beneficia de platforma MQB, aceeasi structura ce poate fi gasita pe Audi A3.

Anul trecut, in cadrul evenimentelor auto de la Geneva si Frankfurt, spaniolii au prezentat conceptul IBE Coupe, prototip ce prefigura designul noului Leon.

Asa cum era de anticipat, viitorul hatchback iberic dispune de un design mult mai colturos. Mai mult decat atat, spaniolii au renuntat si la manerele ascunse ale portierelor spate. O noutate, consta in introducerea unei versiuni cu trei usi si a unui break.

Tot in cadrul acestui set de imagini ne bucuram si de aparitia lui Leon FR. Aceasta vine cu aripi mai late si cu jante din aliaj cu un design special.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, noul Seat Leon vine cu o serie de accesorii imprumutate de pe Audi A3. La capitolul motorizare, spaniolii nu au declarat nimic, insa, cu siguranta, vom vedea aceleasi propulsoare prezente pe Audi A3 si pe viitorul Volkswagen Golf 7.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?