Primele imagini oficiale cu viitorul Volkswagen Cross Up!

Primele imagini oficiale cu viitorul Volkswagen Cross Up!

Producatorul german Volkswagen va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva viitorul Cross Up!.

Dupa cum ii sugereaza numele, micutul model de oras vine intr-o versiune mai robusta, mai masculina, menita sa urmeze traditia lui Cross Polo sau a lui Cross Golf.

Cel mai mic membru al familiei germane se deosebeste de versiunea de serie printr-o serie de ornamente exterioare. Aripile laterale vin impreuna cu bandouri de culoare neagra, in timp ce fusta spoilerului fata este mai lunga.

Grila radiatorului este acoperita de un element din plastic gri, iar aceeasi nuanata poate fi regasita si pe carcasele oglinzilor sau pe barele pentru amararea portbagajului. Pachetul exterior se incheie cu jantele de 16 inch ce pot fi incaltate cu pneuri de 185/50R16.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Cross Up! a primit o serie de materiale noi si de elemente cromate. Sub capota viitorului model german regasim motorul de 1.0 litri cu trei cilindri de 75 de cai putere cuplat la o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?