Primele imagini si detalii cu noile BMW X5 M si X6 M

Primele imagini si detalii cu noile BMW X5 M si X6 M

BMW prezintă a treia generație a modelelor de performanță X5 M și X6 M. Noile modele au la bază motorul V8 de 4.4 litri care va fi cuplat la o cutie automată și la un sistem de tracțiune integrală M xDrive. Pentru prima dată în gama celor două modele, clienții vor putea comanda și versiuni Competition.

Motorul V8 de 4.4 litri este capabil să ofere 600 de cai putere și 750 Nm, în timp ce pentru versiunile Competition, puterea ajunge la 625 de cai putere. Resursele propulsorului pe benzină sunt manageriate de o cutie automată cu opt trepte Steptronic cu Drivelogic și de un sistem de tracțiune integrală inteligentă M xDrive cu posibilitatea selectării modurilor 4WD și 4WD Sport.

BMW X5 M și X6 M au nevoie de 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în timp ce versiunile Competition sunt mai rapide cu 0.1 secunde. Repriza 0-200 km/h se desfășoară în 13.7 secunde, respectiv 13.5 secunde în cazul versiunilor Competition. Indiferent de alegerea făcută, viteza maximă este limitată la 250 km/h, însă poate fi extinsă până la 290 km/h prin bifarea pachetului M Driver.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noile BMW X5 M, BMW X6 M şi versiunile Competition vor avea premiera la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019, înaintea lansării pe piaţă în aprilie 2020, inclusiv în România.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?