Primele imagini si detalii cu viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift

Primele imagini si detalii cu viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift

Mercedes-Benz a publicat primele poze si detalii care fac referire la viitorul Clasa E facelift. Modelul va fi prezentat in scurt timp, cel mai probabil in cadrul Salonlui Auto de la Geneva, urmand ca debutul comercial să aibă loc în vara acestui an.

Pentru moment, nemții vin cu imagini cu prototipurile de teste acoperite cu camuflaj, însă detaliile de exterior nu vor fi unele mult schimbate comparativ cu actuala versiune disponibilă pe piață.

În schimb, la interior vor apărea o mulțime de noutăți. Pentru început, oficialii Mercedes-Benz spun că viiitorul Clasa E facelift va fi echipat cu cea mai nouă versiune a sistemului Active Distance Assist Distronic, tehnologie care tranformă Clasa E într-un vehicul semi-autonom. Tot la interior, clienții vor descoperi volanul cu zone tactile, și cele două ecrane (instrumentarul de bord și display-ul sistemului de infotainment) "lipte" de aceeași suprafață vitrată.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. O altă noutate constă în introducerea unor versiuni mild-hybrid, dar mai important, în lansarea unui nou motor pe benzină cu patru cilindri. Acesta va oferi un maxim de 268 de cai putere și va respecta viitoarele norme Euro 7. Motorul cu șase cilindri pe benzină va exista în continuare și va livra până la 362 de cai putere, în timp ce versiunile diesel vor fi comercializate și în versiuni plug-in hybrid.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?