Primele informatii despre noul Opel Combo Life

Sectiuni Relevante

Primele informatii despre noul Opel Combo Life

Opel își continuă ofensiva de produse prin lansarea unui model multifuncțional veritabil, noul Opel Combo Life, un autovehicul de familie cu numeroase inovații. A cincea generație a modelului Combo are la bază o nouă arhitectură.

Are un volum imens, este deosebit de practic și versatil, are una sau două uși glisante și poate fi comandat în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri) și cu cinci sau șapte locuri. În partea din spate, modelul are trei scaune individuale, toate cu sisteme ISOFIX pentru scaun de copil.

Remarcabil este faptul că Opel Combo Life ridică ștacheta în materie de ambiție tehnologică în acest segment și duce nivelul de siguranță și confort în altă dimensiune. Este echipat cu sistemele de asistență tehnică binecunoscute din segmentele compact sau SUV, precum sistemul de detectare a somnolenței șoferului, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180°, afișajul pe parbriz, IntelliGrip și dotări de confort precum scaune cu încălzire și volanul din piele încălzit. Unul dintre noi veniții în portofoliul Opel de sisteme de asistență este Sistemul de protecție a părții laterale. Acesta ajută șoferii în virajele la viteze scăzute.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Modelul este disponibil în versiunea standard cu lungime de 4,4 metri sau cea mare, mai lungă cu 35 de centimetri, oferită opțional cu două uși spate glisante. Ambele variante au o înălțime de 1,8 metri și ambele configurații vor fi disponibile cu cinci sau șapte locuri, astfel încât și familiile mari cu cei doi câini golden retriever să se bucure de spațiu și confort.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?