Primele informatii despre programele Rabla si Rabla Plus 2019

Sectiuni Relevante

Primele informatii despre programele Rabla si Rabla Plus 2019

Ministerul Mediului a anunțat primele detalii cu privire la programele Rabla și Rabla Plus pentru acest an. Conform declarațiilor făcute de Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, autoritățile vor încerca să lanseze cele două programe în jurul datei de 5 aprilie.

Anul trecut, programul a început ceva mai devreme și s-a bucurat de un succes total, voucherele fiind suplimentate de două ori.

Conform acelorași informații, anul acesta bugetul va fi capabil să susțină mai mult de 50.000 de vouchere, numărul tichetelor care au fost disponibile în 2018. Prima de casare rămâne de 6.500 de lei, iar românii vor putea accesa și diverse eco-bonusuri în cazul în care mașinile sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În cadrul programului Rabla Plus, autoritățile propun același bonus de 45.000 de lei în cazul mașinilor electrice și 20.000 de lei în cazul mașinilor de tip plug-in hybrid.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?