Primele poze oficiale cu interiorul noii generatii Jeep Wrangler

Primele poze oficiale cu interiorul noii generatii Jeep Wrangler

Au trecut cateva saptamani de cand Jeep a publicat primele poze oficiale si primele informatii cu privire la noua generatie Wrangler. Acum, oficialii constuctorului Jeep ne arata si primele poze cu interiorul noii generatii Wrangler.

Asa cum simplu se poate vedea, interiorul o sa ofere un ecran central de dimensiuni mari. Acesta va oferi suport tactil si va servi drept punte intre pasageri si sistemul de infortainment. In acelasi timp, interiorul o sa vina si cu un ecran de dimensiuni mai mici amplsat intre ceasurile de bord.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Jeep Wrangler va beneficia de un design modernizat, dar care rămâne fidel originalului, de motorizări eficiente și de numeroase sisteme de asistență și siguranță. Toate detaliile despre noua generație vor fi dezvăluite pe 29 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, unde noul Wrangler va fi prezentat pentru prima dată publicului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?