Primele poze oficiale cu Toyota Prius C

Primele poze oficiale cu Toyota Prius C

Salonul Auto de la Tokyo va fi scena unde un nou membru al familiei Prius va debuta. Vorbim despre Prius C, un hibrid de dimensiunile lui Yaris, dar care pastreaza aspectul fratelui mai mare.

Trenul de rulare hibrid al lui Prius C va beneficia de un motor electric si un agregat pe benzina de 1.5 litri care promite un consum de 4.7 litri pentru 100 de kilometri.

Oficialii Toyota inca nu ne-au dezvaluit puterea totala a noului hibrid, insa exista zvonuri ca acesta va dispune de 135 cai putere. Motorul electric va oferi 61 de cai, iar aportul adus de agregatul cu combustie interna ajunge la 74 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul hibrid nipon masoara 3.9 metri in lungime, 1.6 metri in latime, iar inaltimea acestuia ajunge la 1.4 metri. Ca dotari standard, Prius C va oferi clientilor Bluetooth, comenzi audio integrate pe volan si noua air-bag-uri. Oficialii niponi au anuntat, ca viitorul Prius C va avea un pret de achizitie mult mai accesibil comparativ cu fratele sau mai mare.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?