Primele poze si informatii despre Renault Captur

Primele poze si informatii despre Renault Captur

Renault a dat publicitatii primele poze si informatii cu privire la crossoverul Captur, noul rival pentru Nissan Juke.

Crossoverul din Hexagon a fost botezat precum conceptul prezentat anul trecut in cadrul Salonului Auto de la Geneva. La capitolul design, Captur se aseamana foarte mult cu Clio, putand fi caracterizat drept o versiune inaltata a hatchbackului. Elementele de protectie suplimentara a caroseriei impreuna cu garda la sol ridicata il inscriu pe Captur cu brio in segmentul sau.

Tot la nivel estetic, Captur vine cu un acoperis vopsit cu o culoare diferita fata de cea a caroseriei. Desi masoara 4.12 metri, oficialii francezi promit un adevarat MPV ce ofera o pozitie inalta la volan, spatiu suficient pentru 5 persoane si un portbagaj incapator. In plus, Captur va puncta bine si la capitolul dotari in versiunea de baza. Francezii ofera acces fara cheie, asistenta la plecarea din panta si senzori de parcare posteriori.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul motorizari, Captur va fi oferit in compania noilor unitati diesel si benzina. Francezii promit cel mai mic consum din segment si emisii reduse. Noul Renault Captur va fi prezentat in mod oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva si va fi fabricat in uzina franceza din Valladolid, Spania.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?