Primele randari cu viitorul Audi R8

Primele randari cu viitorul Audi R8

Sebastian Kunz este un designer in varsta de 28 de ani care si-a imaginat viitorul Audi R8. Cum arata urmatoarea generatie a supercarului din Ingolstadt in viziunea tanarului artist veti vedea in galeria atasata articolului.

Kunz a avut drept muza proaspatul concept Nanuk. Asa cum bine stiti, prototipul a fost dezvelit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Plecand de la Nanuk Concept, designerul a schitat un look impresionant ce se face remarcat prin grila proeminenta, prin blocurile optice masive si prin prizele de aer supradimensionate.

Asa cum va spuneam si in trecut, viitorul Audi R8 va sosi cu blocuri optice prevazute cu tehnologia Matrix LED, dar si cu o serie de elemente de design inspirate de masinile din Le Mans. Pentru moment, detaliile tehnice sunt invaluite in ceata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Totusi, exista zvonuri care vorbesc de prezenta unui V8 de 4.2 litri capabil sa ofere 450 de cai si de aparitia unui V10 de 5.2 litri ce va putea livra 570 CP. In ciuda faptului ca vorbim despre un model mai puternic, viitorul R8 va fi mai eficient, va folosi tehnologia de dezactivare a cilindrilor si va beneficia de sistemul start-stop. Pentru ca totul sa ramana in zona supercar-urilor, inginerii nemti cu siguranta se vor folosi de fibra de carbon si de fibra de carbon ranforsata cu plastic.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?