Primele schite cu sedanul Kia K9

Primele schite cu sedanul Kia K9

Oficialii constructorului sud-coreean Kia au publicat primele schite cu viitoarea nava amiral K9, a carui nume de cod este KH. Noul sedan de top al coreenilor este asteptat sa stabileasca noi standarde in ceea ce priveste design-ul din segmentul sedanurilor.

Mai mult decat atat, noul K9 va fi primul vehicul al coreenilor ce va beneficia de tractiune pe puntea spate. Viitorul K9 va fi lansat pe piata locala in prima jumatate a lui 2012 si a primit un design special, oficialii afirmand ca acesta va fi "distinctiv, moder si in acelasi timp, calsic". Viitorul K9 se va distinge prin blocurile optice impunatoare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Noua nava amiral integreaza toata mijloacele noastre in ceea ce priveste design-ul, performanta, tehnologia si sistemele de informare si distractie. In ciuda faptului ca nu se stie data exacta a lansarii modelului si pe pietele straine, acesta cu siguranta va deveni cartea noastra de vizita", a declarat, Soon-Nam Lee, director Kia.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?