Primele schite cu viitorul model Datsun

Primele schite cu viitorul model Datsun

Datsun este unul dintre brandurile care a facut instorie in Japonia. In 1931, acesta lua fiinta, insa dupa doar 3 ani, Nissan trecea la fraiele conducerii.

Din pacate, in 1986, Datsun trecea in mod oficial pe lista companiilor inchise. Motivati de succesul avut in trecut, oficialii Nissan au anuntat la inceputul anului trecut ca vor sa renasca brandul Datsun pentru a penetra pietele emergente precum Rusia, India si Indonezia.

Astazi, oficialii niponi au publicat primele schite cu modelul care va marca renasterea Datsun. Debutul oficial va avea loc pe 15 iulie, iar primul model din era noua a lui Datsun are la baza platforma citadinului Micra. Sub capota acestuia, primul model nou Datsun va sosi in compania motorului cu trei cilindri de 1.2 litri regasit si pe Micra.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nissan planuieste ca Datsun sa devina un brand accesibil ca pret, motiv pentru care va utiliza majoritatea tehnologiilor aflate in curtea proprie, pentru ca pretul final sa ramana la un nivel redus.

| de | Sursa: Datsun

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?