Primele schite oficiale cu viitorul Audi Q4

Primele schite oficiale cu viitorul Audi Q4

Audi a publicat astazi un set de schite cu viitorul Q4 Concept. Debutul public al lui Q4 Concept este programt pentru Salonul Auto de la Beijing, iar surse din cadrul marcii germane spun ca modelul va sosi si in versiunea de productie.

Conform primelor informatii, viitorul Audi Q4 reprezinta raspunsul Audi la aparitia lui BMW X4 si a lui Porsche Macan. Schitele ne prezinta un model ce pare a fi o evolutie a lui Allroad Shooting Brake, conceptul expus in iarna la Detroit.

Conform colegilor de la Autocar, viitorul Audi Q4 Concept are o lungime de 4.400 de milimetri si o latime de 1.850 de milimetri, iar cel mai probabil, acesta va prelua platforma technica a lui Q3.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Audi Q4 Concept prezinta ideea de cockpit virtual dusa la extrem si fiind concentrata pe patru locuri indifivduale. Trenul de rulare va fi unul hibrid plug-in compus dintr-un motor cu ardere interna pe benzina si o pereche de motoare electrice.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?