Primele schite oficiale cu Volkswagen Amarok facelift

Primele schite oficiale cu Volkswagen Amarok facelift

Volkswagen Amarok a ajuns la o varsta respectabila, iar oficialii producatorului german au in plan revizuirea pick-upului. De fapt, vorbim despre o decizie cat se poate de logica si de corecta judecand dupa faptul ca Amarok se descurca excelent in segment.

Din punct de vedere al designului, viitorul Volkswagen Amarok facelift va prelua o serie de elemente de design de pe SUV-urile din gama nemtilor. Vedem o grila noua, faruri noi si alte elemente speciale de caroserie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Amarok facelift va sosi cu un nou sistem multimedia. Ecranul va fi amplasat ceva mai sus pe plansa de bord, iar interiorul va mai prelua si alte elemente specifice grupului. Sub capota, motorul diesel de 2,0 litri va fi oferit acum in versiunea de putere de 150 si 190 de cai putere. Resursele motorului vor putea fi accesate fie cu o cutie manuala in sase trepte, fie cu una automata in opt rapoarte. Asa cum deja v-ati obisnuit, Amarok facelift va fi oferit si cu tractiune integrala.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?