Primul accident cu noul Chevrolet Corvette Stingray

Primul accident cu noul Chevrolet Corvette Stingray

In ultimii ani accidentele auto in care au fost implicate masinile performante au devenit uneori subiect de lucru al caselor de pariuri.

Noul Chevrolet Corvette Stingray s-a bucurat de un succes enorm inca de la lansarea de la Detroit si ma mira faptul ca nicio casa de pariuri nu a pus pret pe capul primului accident al acestuia.

Ei bine, noua creatie a americanilor a bifat deja primul eveniment nefericit. Conform celor de la Digital Corvettes, primul accident cu noul Corvette Stingray a avut loc in Arizona. Martorii oculari au declarat ca soferul acestuia a pierdut controlul volanului si s-a oprit intr-un zid de pietre.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ce este si mai interesant consta in faptul ca acest accident s-a petrecut in timpul unor teste efectuate de Chevrolet. Monte Doran, PR in cadrul Chevrolet a confirmat spusele martorilor oculari si ne-a asigurat ca soferul nu a patiti nimic, iar noul Stingray va avea nevoie de o serie de reparatii minore.

| de | Sursa: Top Speed

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?