Primul exemplar Acura NSX s-a vandut pentru 1,2 milioane de dolari

Primul exemplar Acura NSX s-a vandut pentru 1,2 milioane de dolari

Acura impreuna cu cei de la Barrett-Jackson au organizat o licitatie pentru primul exemplar al noului NSX. Desi pretul unui Acura NSX nu va depasi suma de 160.000 de dolari, echivalentul a 148.000 de euro, primul exemplar a reusit sa stranga 1,2 milioane de dolari, adica vreo 1,1 milioane de euro.

Este o suma colosala, insa totul a fost facut pentru o cauza nobila, banii stransi mergand catre asociatiile Pediatric Brain Tumor Foundation si Camp Southern Ground.

Rick Hendrick, proprietarul unei echipe de NASCAR, este cel care a platit fabuloasa suma pentru acest Acura NSX. Rick nu este la prima abatere de acest gen. In trecut, el a mai cumparat un Corvette Zo6 Coupe cu 1 milion de dolari, primul Corvette al noii generatii cu 1,1 milioane de dolari, primul Camaro ZL1 din 2012 cu 250.000 de dolari si ultimul exemplar BMW M5 30 Jahre cu 700.000 de dolari.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Va reamintim ca Acura NSX este un hibrid care produce 573 de cai putere si care poate accelera de 0 la 96 km/h in 3 secunde, in timp ce viteza maxima se opreste la 307 km/h.

| de | Sursa: Acura

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?