Primul Mini electric de serie poate fi precomandat in Romania de la 33.000 de euro

Primul Mini electric de serie poate fi precomandat in Romania de la 33.000 de euro

Noul MINI Cooper SE, primul model electric de serie mare al mărcii britanice, se pregăteşte pentru debut şi este acum disponibil pentru precomenzi în România. Producţia noului model începe la finalul acestui an la fabrica BMW Group din Oxford, Marea Britanie, startul livrărilor fiind programat pentru primul trimestru al anului viitor.

Clienţii din România îşi pot rezerva deja modelul printr-un avans de 1500 Euro. Precoamnda se poate face printr-o solicitare on-line, direct pe pagina Mini sau direct la dealerii autorizaţi ai mărcii.

Noul MINI Cooper SE este dipsonibil cu un preţ de pornire de 33.082€ cu TVA inclus (27.800€ fără TVA), fără a considera programul “Rabla Plus” al Guvernului Român.

Noul model vine cu o gamă foarte largă de echipamente în standard, care susţin funcţionarea într-un mod electric, inclusiv sistemul eficient de încălzire pe bază de pompă de călădură, navigaţie Connected Navigation sau sistemul de încăcarcare de putere mare (AC – 11 kW, DC – 50 kW).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul MINI Cooper SE este susţinut de o baterie cu o capacitate netă de 28.9 kWh şi asigură o autonomie de 235-270 km. Motorul electric oferă 135 kW/184 CP şi 270 Nm, asigurând o acceleraţie 0 – 100 km/h în numai 7.3 secunde.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?