Primul produs Citroen C-Line va debuta la Frankfurt

Primul produs Citroen C-Line va debuta la Frankfurt

Asa cum va anuntam acum cateva saptamani, Citroen va lansa o noua gama abordabila ca pret, botezata C-Line. Primul produs al acesteia, va debuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt si va inlocui actualul C3.

Conform oficialilor francezi, noul gama C-Line va oferi o simbioza intre costuri si functionalitate. Astfel, inlocuitorul lui C3 va dispune de un design indraznet, in timp ce restul modelului va miza pe simplitate. Tot pentru mentinerea costurilor la valori cat mai mici, noua gama C-Line va dispune de mai putine versiuni de echipare si de mai putine motorizari.

Totusi, clientii isi vor putea personaliza automobilul cu un ecran tactil de 7 inch si cu un sistem audio de inalta fidelitate. Tot pentru o reducere a costurilor, o parte dintre aceste optionale vor putea fi integrate chiar de dealeri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dupa ce inlocuitorul lui Citroen C3 va debuta la Frankfurt, producatorul francez va obtine mult dorita separare a gamelor. Astfel, clientii care vor masini premium vor fi calauziti catre gama DS, in timp ce modelele de volum vor face parte din gama C-Line.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?