Primul teaser cu viitorul Corvette Z06

Primul teaser cu viitorul Corvette Z06

Maine, 5 decembrie, Ford va prezenta noua generatie a lui Mustang, iar Chevrolet contraataca usor cu o prima fotografie teaser a viitorului Corvette Z06. Versiunea de performanta a modelului american va debuta la inceputul anului viitor in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Viitorul Chevrolet Corvette Z06 este descris drept un model conceput sa ofere un nivel de performanta drept de un supercar multumita trenului de rulare unic, a sasiului si a elementelor aerodinamice.

Imaginea teaser nu spune prea multe despre viitorul Corvette Z06. Observam pragurile laterale din fibra de carbon, prizele de aer si jantele speciale incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport Cup.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. O serie de zvonuri spun ca viitorul Corvette Z06 va purta in pantec un motor V8 de 7.0 litri aspirata natural capabil sa produca 600 de cai putere. In cazul in care zvonurile se vor adeveri, viitorul Chevrolet Corvette Z06 va fi cu 38 CP mai putin dotat decat versiunea ZR1.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?