Productia noului BMW Seria 8 Coupe a inceput la uzina BMW Group din Dingolfing

Productia noului BMW Seria 8 Coupe a inceput la uzina BMW Group din Dingolfing

La începutul săptămânii, uzina BMW Group din Dingolfing a început producţia noului BMW Seria 8 Coupé, automobilul sport care va lansa ofensiva de modele BWM în segmentul de lux.

În vedea pregătirii pentru noul model de serie, locaţia de producţie din Bavaria Inferioară a trecut printr-o investiţie de câteva sute de milioane de euro. Mai multe inovaţii digitale au fost integrate în procesele de producţie, inclusiv sisteme de transport autonome şi dispozitive inteligente.

"Sunt mândru că vom produce noul BMW Seria 8 Coupé la uzina BMW Group din Dingolfing. Va consolida poziţia noastră de centru de competenţă pentru clasa de lux şi va asigura viitorul uzinei noastre", a decalrat Stefan Schmid, preşedintele sindicatului de la uzina din Dingolfing.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Construcţia ultrauşoară inteligentă, cu un mix inteligent de materiale care include oţel, plastic, aluminiu şi fibră de carbon, este utilizată în caroseria noului automobil sport. Pe lângă structurile de susţinere din partea frontală şi cea spate ale automobilului, alte componente, precum acoperişul, uşile, capota şi scutul frontal ale noului BMW Seria 8 Coupé, sunt realizate din aluminiu.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?