Programul Rabla aduce noutati pentru 2016

Sectiuni Relevante

Programul Rabla aduce noutati pentru 2016

Ministerul Mediului a anuntat inca din luna ianuarie ca programul Rabla 2016 va continua dupa aceleasi reguli ca in 2015. Astfel, pentru fiecare masina casata, proprietarul acestuia va primi un voucher de 6.500 de lei. In urma cu cateva saptamani a fost stabilit si bugetul de anul acesta: 125 de milioane de lei.

Totusi, autoritatile s-au pus pe lucru si anuntat o schimbare importanta pentru Rabla 2016. Conform Cristiana Pasca-Palmer, ministrul Mediului, va fi lansat in 2016 si va integra si sistemul Rabla Plus.

Vorbim despre un concept care va pune pret pe masinile electrice si pe cele hibride.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Cred ca ar fi bine sa inceapa si Romania sa faca o tranzitie catre vehiculele electrice sau hibride pentru ca asta este trendul si pentru ca avem problema schimbarilor climatice. Si-atunci, Rabla Plus inseamnă o Rabla clasica plus un pachet de finantare pentru stimularea achizitionării de masini electrice si de infrastructura electrica", a declarat ministrul Mediului.

| de | Sursa: Hotnews

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?